Hubregtse Engels
Hubregtse Nederlands
  • +31(0) 546 - 864 761

Zalpak & Straatman b.v.


Bornerbroeksestraat 457-C
7609 PK Almelo

Postbus 117
7600 AC Almelo

T: +31 (0) 546 - 82 27 55
F: +31 (0) 546 - 81 86 68

www.zalpak-straatman.nl

 

 

 

Zalpak & Straatman bv
Het samengaan van Zalpak en Straatman in 1 bedrijf resulteert in een krachtige nieuwe combinatie waar Creativiteit en Flexibiliteit hand in hand gaan.

Creators in Packaging
Ons team van vakkundige medewerkers ontwikkelt innovatieve concepten en verwerkt ze tot hoogwaardige verpakkingen. Veelal gaat het om unieke maatwerkoplossingen. We hebben het gehele proces -dat wil zeggen van grafisch ontwerp tot en met het eindproduct- in eigen hand. Dat maakt ons uitermate flexibel. Natuurlijk hebben we u nog veel meer te vertellen.

 

Pakkend
Zalpak & Straatman is gespecialiseerd in de productie van vouwkarton. We maken verpakkingen voor de meest uiteenlopende producten. Van schroeven tot zacht fruit en software tot snacks. We zijn dan ook sterk vertegenwoordigd in de foodsector, de aardappelen/groente/fruitsector (AGF) en verpakkingen voor industriële en consumenten producten. Voor elk product kunnen we de verpakking leveren die u wenst.

 

Technologie
Naast het flexibele productie-apparaat waarover wij beschikken, bieden de afdelingen pre-press en product-ontwikkeling ons de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te leveren.Mede dankzij het feit dat u dit alles onder één dak wordt aangeboden en in combinatie met een doordacht voorraadbeheer voor grondstoffen garanderen wij u zeer korte levertijden.

Your global packaging specialist next door ....