Hubregtse Engels
Hubregtse Nederlands
  • +31(0) 546 - 864 761

WestPack A/S

 

Fremmerholen
6011 Ålesund
Norway

 

T: +47 70176980
F: +47 70147550

 

Uithoudingsvermogen en hard werken hebben Westpack AS tot één van de leidende massief karton verpakkingsbedrijven in de Scandinavische landen gemaakt.

 

Samenwerking.
Het bedrijf is in 1993 in samenwerking met Hubregtse opgericht. De twee bedrijven hebben een unieke samenwerking. Doordat krachten als inkoop, kennis, ervaring en techniek gebundeld worden, heeft Westpack AS zijn huidige positie bereikt. Daar zijn we trots op!

 

Visindustrie.
Westpack AS heeft zich de afgelopen jaren volledig gericht op de visindustrie. De visindustrie is volledig afhankelijk van de hoeveelheid vis die gevangen wordt. Daarom hebben wij een directe verbinding met de viskotters, en kunnen we direct inspringen op de vraag die volgt. Just in time leveren is derhalve van essentieel belang. Daarnaast wenst deze seizoensgebonden industrie leveranciers die voor 100% voor hen klaarstaan.

Massief verpakkingen.
Westpack AS is sterk in de productie van massieve verpakkingen. In de toekomst zouden wij graag ook met andere industrieën willen samenwerken. Wij denken hierbij aan de vleesen kipindustrie.

 

Drukken, stansen, vouwen en plakken.
Wij kunnen offset-drukken tot en met zes kleuren met lak/vernis op massief karton tot en met 2 mm. dikte, met een maximaal formaat van 1020 x 1420 mm. Ook kunnen wij flexo vier kleuren drukken op massief karton met
een dikte tot en met 4 mm. met een maximaal formaat van 1100 x 1600mm. Onze kracht ligt bij de productie van grote aantallen. Daarbij bieden wij de klant de mogelijkheid tot het afroepen van zijn verpakkingen.

Westpack AS ligt aan de westkust van Noorwegen in het pittoreske plaatsje Ålesund. Ålesund is centraal gelegen en dus op korte afstand van haar klanten.

Your global packaging specialist next door ....