Hubregtse Engels
Hubregtse Nederlands
  • +31(0) 546 - 864 761

BCF International BV

Van Weerden Poelmanweg 2
7602 PC Almelo

Postbus 381
7600 AJ Almelo

T: +31 546 - 86 82 45
F: +31 546 - 86 19 34

www.bcf-international.eu

 

Makers en bedenkers van de meest uiteenlopende spellen en puzzels.
Hiermee introduceren wij ons bedrijf als één van de toonaangevende producenten in Europa van puzzels, spellen en (geschenk-)verpakkingen. Sinds de oprichting in 1929 hebben wij ruime en gespecialiseerde kennis en ervaring opgedaan, waarmee wij onze klanten graag van dienst zijn.

 

Self-supporting.
BCF ontwikkelt in samenwerking met eigen DTP-ers spellen en puzzels, van het prille idee tot en met de complete uitvoering. Zowel de inhoud (het spelletje of de puzzel) als de verpakking worden in eigen huis gemaakt. Een hoogwaardig product en korte levertijden zijn de prettige gevolgen van die eigen productie.

Productie voor derden.
Zowel het creatieve brein van BCF als het machinepark lenen zich tevens uitstekend voor producties voor derden. Zo produceert BCF jaarlijks zo’n drie miljoen eenheden puzzels en spellen voor externe opdrachtgevers.

 

BCF grafische service.
Onze productie is gebaseerd op een potentieel van ervaren vakmensen en een up-to-date machinepark dat vertaald wordt naar kwaliteit en kwantiteit.

 

Wij hebben de technische faciliteiten voor:

  • drukken - cacheren
  • stansen - snijden
  • afvullijnen - (opgezette) dozen/deksels
  • (folie) krimpen - cd-rom box (kartonnen uitvoering)

Deze vaardigheden, gecombineerd met onze kennis van papier en karton, durven ons te laten zeggen, dat wij (bijna) al uw problemen voor een verkoopbevorderende verpakking kunnen oplossen. Heeft u een nieuw pand, jubileum, promotie of verhuizing? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag iets meer zou willen weten over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op? Wij staan klaar om u een uitstekend en interessant voorstel te doen.

Your global packaging specialist next door ....